Sophian tarina

Katso Sophian tarina. Hän kertoo omin sanoin kokemuksiaan Alfasta:

"Nautin musiikin kuuntelemisesta, erityisesti vanhasta musiikista. Kun kuuntelen musiikkia, huomaan, kuinka joku on käyttänyt aikaa kappaleen jokaiseen osaan. Kun puhumme ystävieni kanssa jostain laulusta, he saattavat pitää siitä aivan eri syistä kuin minä. Minusta on upeaa, kuinka jokaisella ihmisellä on oma ainutlaatuinen tapansa nähdä asioita. 

Ystäväni tulevat Alfaan, koska siellä eri elämäntilanteista tulevat ihmiset voivat tulla yhteen ja keskustella uskosta. Alfassa voi vaihtaa ajatuksia kristillisestä uskosta ja sitten muodostaa oman mielipiteensä. Ystäväni ovat yllättyneitä, kun kerron, että Alfassa voi sanoa mitä tahansa, haastaa kuulemaansa, kyseenalaistaa kaiken ja olla oma itsensä.

Missä muualla sellainen on mahdollista?

Kysymyksiä?  - Kokeile Alfaa."

 

 

 

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha