Suurin seikkailuni

Bear Grylls

Mutta miten löysin yksinkertaisen uskon, joka tuo voimaa elämääni? Minulle se on ollut elämäni suurin seikkailu.

Viime vuosina Bear Grylls on tullut julkisuudessa tunnetuksi erämaissa seikkailijana ja selviytyjänä. Bear on ollut Iso-Britannian armeijan erikoisjoukkojen sotilas; hän on kiivennyt Everestille, seilannut Pohjoisen meritien ja moottorivarjoliitänyt Himalajan vuoriston yli.

Sen lisäksi, että Bear on seikkailija, kirjailija ja tv-juontaja, hän on myös osallistunut Alfaan ja kertoo nyt tarinaansa maailmalle osana maailmanlaajuista kutsuamme tutkia uskoa.

Olipa paikkana sitten Filippiinien kadut tai New Yorkin kujat, on hienoa saada muistutus siitä, että jokaisen matka on erilainen ja jokaisen tarina on ainutlaatuinen.

Alfassa saamme etuoikeuden kuulla kaikkialta maailmasta tarinoita, joista muutamia esitellään näillä sivuilla. Lontoolaisen Samin tai suomalaisen Anne-Marin tarinoista ei puutu toivoa, uskoa tai etsimistä.

Bearin matkan tarina on yksi miljoonista - elämän suurimpien kysymysten kysymistä tietämättä mitä edestä löytyy. Vaikka Bearin elämästä ei puutu riskejä, vaaratilanteita ja tuntematonta, on juuri tämä tutkimusmatka hänen mukaansa se ’suurin seikkailu’.

Katso Bearin tarina:

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha