Avoimia tehtäviä

Tiimiläisiä mediatiimiin

Suomen Alfa on saanut viime vuonna uudet ja tyylikkäät nettisivut, alpha.org/finland. Haemme nyt osaavia ja palveluhenkisiä jäseniä mukaan mediatiimiin ylläpitämään ja kehittämään sivustoja. Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos olet tottunut median käyttäjä, muokkaaja ja materiaalin tuottaja, valmis toimimaan tiimissä yhteisten periaatteiden mukaisesti ja kykenet toteuttamaan sovitut asiat itsenäisesti, laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen minna.cukurs@gmail.com

Tarjoamme tehtäviin tarvittavan perehdytyksen. Toimimme yhteistyössä Alpha International -mediatiimin kanssa, joten englannin kielen taito on välttämätön. Toiminta perustuu vapaaehtoistoimintaan ja haluun olla mukana Alfan maailmanlaajuisessa työssä. Alfan tunteminen on eduksi; avoin ja myönteinen asenne erityisen tärkeä. Tehtävän laajuus sovitaan henkilökohtaisesti jokaisen mahdollisuuksien, taitojen ja mielenkiinnon mukaan. Voit tulla mukaan esim. 3 kk koeajalle, jonka jälkeen päätetään haluatko jatkaa tiimissä.

Alfan näkynä on tarjota työkaluja ja tapoja evankelioida  ja uudelleen evankelioida kansoja, olla uudistamassa paikallisia seurakuntia ja muuttamassa yhteiskuntaa tarjoten jokaiselle ihmiselle mahdollisuuden kuulla hyvä uutinen Jeesuksesta siellä missä on.

Avoimet tehtävät:

1. Webmaster
Nettisivujen ylläpito, huolto ja uudistaminen, käyttöalustana Squarespace. 

2. Sisällöntuottaja
Julkaisujen ja haastattelujen tuottaminen, materiaalien kääntäminen tarvittaessa englannista suomeen. Hyvä suomen ja englannin kielen taito välttämätön. 

3. Sisällöntuottaja
Video- ja kuvamateriaalien tuottaminen.

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha