Järjestätkö Alfaa?

Osallistuin Alfaan viisi vuotta sitten, ja koin jotain sellaista jota en osannut odottaa. Huomasin jo ensimmäisessä tapaamisessa Jumalan yllättävän, hän oli läsnä pienissä kohtaamisissa, sain tulla rohkaistuksi, mutta myös itse olla hänen käytössään. Eniten rohkaisi se, kuinka Jumalalle ei tuntunut olevan mikään ongelma kuinka erilaisia olimme; odotukset, epäilykset tai taustamme. Tapaamisissa ihminen hioi ihmistä, kuin huomaamatta.

Oman kurssini päätyttyä en ollut Alfan kanssa tekemisissä noin pariin vuoteen, kunnes sitten löysin koko perheeni järjestämästä Alfaa alueella, jonne seurakuntamme oli laajentamassa toimintaansa. Alfoja järjestäessä minulla on ollut etuoikeus olla mukana siinä, mitä Jumala on tekemässä monien ihmisten elämässä. Olen saanut valtavasti uusia rakkaita ystäviä, oppinut rakastamaan minulle aiemmin vieraita kulttuureita, ja nähnyt Jumalan käden kosketuksen ihmisten elämässä. Sinä, joka olet ollut yhtäkin Alfaa järjestämässä, tiedät varmasti mistä puhun.

Samaan aikaa näiden kahden vuoden aikana minua alfaemäntänä on usein harmittanut se että näen Alfan englanninkielisillä sivuilla niin paljon kiinnostavaa sisältöä, mutta meillä Suomessa ei ole ollut sivuja tai muuta sisältöä jaettavaksi kiinnostuneille. Nyt tähän on viimein tullut muutos. Olemme nyt kesäkuussa avanneet Alfalle suomenkieliset sivut, jotka toivomme jokaisen alfaperheen jäsenen ottavan aktiiviseen käyttöön osana työtänne eri puolilla Suomea! Tässä vielä muutama vinkki sivujen sisältöön ja siihen kuinka toivomme niitä hyödynnettävän.

Rekisteröi oma Alfasi sivuston Järjestä-osion kautta

Meillä ei ole Suomessa keskitettyä rekisteriä, jota kautta saisimme näkyvyyden kaikkiin suomessa järjestettäviin Alfoihin, joten jokainen Alfan järjestäjä on nyt avainasemassa sivujen kurssihaun toimivuuden varmistamisessa. Rekisteröithän Alfasi sivun Järjestä/Rekisteröi-osion lomakkeen kautta. Aktiivisella rekisteröinnillä varmistamme, että kaikki kiinnostuneet saavat tiedon jo tulevan syksyn kursseista ajoissa.

Hyödynnä viestinnässä uusia materiaaleja

Osana digiprojektiamme olemme valmistaneet yhteiseen käyttöön myös joukon uuden brändin mukaisia Alfa-julisteita sekä muuta materiaalia markkinointiin niin kadulla kuin verkossakin. Löydät materiaalit sivuston Järjestä-osiosta. Otetaan uusi ilme käyttöön näitä materiaaleja hyödyntämällä koko Suomessa jo syksyn kurssien ilmoittelussa. Kannattaa seurata tätä osiota myös jatkossa, tarkoituksemme on päivittää markkinointimateriaaleja tarpeen mukaan.

Jaa kiinnostavimmat Alfa-tarinasi myös muiden Alfasta kiinnostuneiden kanssa

Haluamme elää ympäri Suomea järjestettävien Alfojen mukana. Tunnetko jonkun, jolla olisi mielenkiintoinen Alfa-tarina kerrottavanaan? Haluaisitko itse kirjoittaa jutun kokemuksistasi Alfassa? Toivomme aktiivista osallistumista tämän sivuston sisällöntuotantoon koko Suomen alfaperheeltä. Mielenkiintoisimpia juttuja saatetaan hyödyntää myös muiden maiden Alfa-sivustoilla. Laita hyvä kiertämään ja ota yhteyttä mikäli sinulla on juttu kerrottavanasi!

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha