God at Work -kurssi 12.-14.2.2016

"God at Work - Jokaisella päivällä on tarkoitus"

Aika ja paikka

God at Work -kurssi pidetään 12.-14.2.2016 Yleisradiossa (osoite: Radiokatu 5, Iso Paja, Helsinki). 

Materiaali ja Luennoitsijat

Kurssi pohjautuu englantilaisen pankkiirin Ken Costan kirjoittamaan kirjaan 'God at Work'. Kirjan on suomentanut ja julkaissut Suomessa Päivä Osakeyhtiö. Kurssin luentoja pitävät Marja Vesikari ja Tarja Nenonen Suomen God at Work -työryhmästä.  

Tavoitteet

Kurssi on tarkoitettu kaikille aikuisille: työssäkäyville, vapaaehtoistyötä tekeville, työttömille, työtä etsiville, kotona työskenteleville ja opiskelijoille. Työllä on merkitystä meille kaikille. ”Työn kokeminen mielekkäänä on yksi suurimmista haasteistamme”, Ken Costa sanoo. Haluamme edistää Jumalan valtakunnan tulemista työyhteisöihin. Hepreankielinen sana ”avodah” tarkoittaa sekä työtä että Jumalan palvelemista. Jospa työpaikkamme voisi olla paikka, jossa kokisimme palvelevamme Jumalaa.   

Kuvaus

Kurssin teemoihin sisältyy kuusi työelämään liittyvää aihetta, joita käsitellään Raamatun valossa: Työllä on merkitystä, Kunnianhimo ja elämän valinnat, Vaikeat päätökset, Stressi ja tasapainoinen elämä, Epäonnistuminen, pettymys ja toivo sekä Raha ja antaminen.

Hinta

Kurssin hinta on 50€, sisältää opetuksen, kurssin työkirjan ja ruokailut.

Ilmoittautuminen 7.2. asti

Kurssille ilmoittautuminen ja tiedustelut osoitteeseen: godatwork.finland@gmail.com

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha