Uutta potkua työelämään

 Sarah Ijäs

Sarah Ijäs

Osallistuin God at Work -työryhmän järjestämälle Pietarin laivaristeilylle nimeltä "Usko ja Työ" syyskuussa 2014. Kun sain kesällä kuulla kurssin sisällöstä, tiesin, että juuri tuollaista opetusta minä tarvitsen. Halusin ymmärtää paremmin, miten kristittynä eläminen voi näkyä ja toimia myös työpaikallani. En halua elää irrallista elämää niin että olen eri ihminen töissä kuin vapaa-aikana.

"Matka oli minulle todella merkittävä. Sain käsitellä kurssilla tärkeitä työhön liittyviä asioita ja matka vahvisti minua myös hengellisesti."

Sain kuulla, että opintomatkasta voisi saada verovähennystä ja päätin kysyä, voisiko työpaikkani  lähettää minut tuolle matkalle. Sovimme, että raportoin oppimaani jälkeenpäin, sillä kurssi keskittyy moniin työhyvinvointiin liittyviin asioihin Raamatun näkökulmasta. Jumala oli varmasti tässä kaikessa mukana, koska kaikki päällikköni puolsivat opintomatkaani. Matka oli minulle todella merkittävä. Sain käsitellä kurssilla tärkeitä työhön liittyviä asioita ja matka vahvisti minua myös hengellisesti.

"Tunnen olevani vapaampi ja rennompi kuin aikaisemmin."

Usko ja työ –kurssilta sain uutta "potkua" työelämään. Tunnen olevani vapaampi ja rennompi kuin aikaisemmin. Olen aina kokenut työssäni Jumalan armoa ja yliluonnollisia ihmeitä, mutta kurssin jälkeen tunnistin ne entistä paremmin. 

Jumala on siunannut elämääni ja työtäni ja haluan palvella Häntä. Opin kurssilla, että arkinen työni on Jumalan palvelemista. Siksi teen työni mielelläni ja tahdon tehdä sen hyvin – niin kuin Jumalalle eikä ihmisille. Saamallani vapaa-ajalla voin sitten palvella lähimmäisiäni seurakunnassa, jonka nuorisotyöhön osallistun aktiivisesti.

Sarah Ijäs

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha