Tätä jatketaan joka vuosi!

 Roni ja Rebekka järjestävät nuorekasta Alfaa Raisiossa.

Roni ja Rebekka järjestävät nuorekasta Alfaa Raisiossa.

Kolmas ja neljäs Alfa menivät hyvissä meiningeissä. Puhuimme Jeesuksesta, siitä kuka hän on ja miksi hän kuoli. Itse opetin aiheesta miksi Jeesus kuoli. Oli todella mielenkiintoista ottaa syvemmin selvää kyseisestä aiheesta ja antaa sen oikein kunnolla hautua ajatuksissa.

Nyt neljän kerran jälkeen päätimme, että haluamme järjestää Alfan vuosittain. Alfassa uskon alkumetreillä olevat voivat saada hyvää tietoa tästä elämän tärkeimmästä asiasta, eli Jumalasta ja hänen hyvästä tahdostaan meitä kohtaan, jolla on ollut historiaa muuttava vaikutus. Nyt muutaman Alfa-illan jälkeen olen jo todennut, että Alfa on todella hienosti suunniteltu paketti! Jos mietit sitten Alfan järjestämistä tai siihen siihen osallistumista, niin sanon sulle, että älä jätä väliin.

Alfa on myös lähentänyt meidän tiimiämme ja on ollut hienoa oppia tuntemaan näitä upeita ihmisiä paremmin. Toki on rankkaakin, koska Alfan järjestäminen vie paljon aikaa. Pidän silti suurena mahdollisuutena ja etuoikeutena käyttää aikaani tämän kaltaisiin asioihin. Alfassa kerrotaan sanoma aivan mahtavasta Jumalasta ja hänen ihmeellisestä rakkaudestaan ja jokainen saa miettiä, mitä se hänelle voisi merkitä. Mikä sen parempi tapa viettää lauantai-ilta?

Toiveikasta kevään alkua!  Ei anneta haasteiden lannistaa vaan pidetään ne päät pilvissä ja jalat maassa!

Roni

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha