Nuorekas Alfa alkoi Raisiossa

 Rennossa ilmapiirissä voi puhua isoistakin jutuista

Rennossa ilmapiirissä voi puhua isoistakin jutuista

Raision vapaaseurakunnassa alkoi helmikuussa kaksi uutta Alfaa, joista toinen kohdistettiin nuorille aikuisille. Tiimin organisaattorit Roni ja Rebekka Zidbeck bloggaavat kevään aikana kurssin järjestämisestä ja kuulumisista. Tervetuloa tunnelmiin mukaan!

"Päätimme aloittaa Alfan seurakuntamme nuorten kanssa, koska meillä oli tullut muutamia viime vuonna uskoon ja muutenkin se tuntui hyvältä haasteelta. Kukaan meidän 11 hengen tiimistä ei ennen ollut Alfaa järjestänyt, mutta saatavilla oli tarpeeksi tietoa ja tiimissä riittävästi taitoa, joten innolla lähdimme sitä järjestämään. Aloitimme valmistelut pari kuukautta aiemmin ja saimme hyvin järjestettyä kaikki käytännön asiat. Päätimme että tavoitamme ihmisiä mukaan lähinnä pyytämällä Alfaan ystäviä sekä uskoon tulleita." 

 Alfa-materiaalit toimii hyvin

Alfa-materiaalit toimii hyvin

Meillä ei sinänsä ole johtajaa tässä Alfassa, koska tiimissä on mukana henkilöitä, joista jokainen osaa ottaa vastuuta. Me toki organisoitiin tämä alkuun, mutta ollaan sovittu, että aina se kenellä on alustus, johtaa sen Alfa-kerran. Ensimmäisen alustuksen piti Pauli Björklund. Hän kommentoi Alfaa näin:

"Lähdin mukaan puhtaasta mielenkiinnosta ja halusta oppia. On todella upeaa saada olla auttamassa ja pohtimassa kysymyksiä kristinuskosta."
 Rebekka ja pitsapöytä

Rebekka ja pitsapöytä

"Ensimmäisellä kerralla meillä oli tarjolla pitsaa ja jäätelöä ja tunnelma oli rento ja lämmin. Kurssille ilmoittautuneita oli 9, mutta heistä 7 ilmoitti että pääsee vasta toiseen kertaan mukaan, joten osallistuja määrä jäi pieneksi. Silti meille jäi hyvä fiilis ensimmäisestä kerrasta ja odottava asenne toiseen kertaan, jolloin pohditaan kysymystä Jeesuksesta, ja oliko hän hullu, myyttinen taruhahmo vai Jumala, joksi hän itseään väitti."

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha